Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

W-a-r-n-i-n-g


Warning: low disc space..και φτάνει μια στιγμή που το πιο πάνω μήνυμα εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σου. Μα κοίτα σύμπτωση. Έχεις ΞΕμείνει από χώρο και στα ντουλάπια και στη ζωή και στη ψυχή σου. Αναγκάζεσαι  θες δεν θες, να λάβεις δραστικά μέτρα αλλιώς θα χάσεις πολύτιμα αρχεία και κομμάτια από σένα. Πρέπει εντός ολίγου να διαγράψεις παλιές και άχρηστες πληροφορίες και να αποφασίσεις τι θες να κρατήσεις και τι όχι. Αντικείμενα και άνθρωποι που απλά σου σπαταλούν πολύτιμο χώρο, πρέπει να τους αδειάσεις για να κάνεις χώρο σε κάτι νέο.


 Οι λόγοι, οι περιστάσεις, ο χρόνος ασήμαντα. Η απόφαση Μοιραία* και αυτό μπορεί να σε καταστρέψει. Ανατρέχοντας και  ακούγοντας.


9 σχόλια:

TwistedTool είπε...

Something serious is goin' on here.. Ελπίζω να παν όλα καλά και να διαγράψεις όσα/όσους πράγματι δεν χρειάζεσαι :) Μήπως φταίμε εμείς οι καινούριοι;

Υ.Γ.: Να αυτοδιαγραφώ; :D

Υ.Υ.Γ.: Αστειάκι!

Moonlight είπε...

είχα συνηδητοποιήσει σε πιο μικρή ηλικία πόσο απαραίτητο εν τούτο το πράμα. Νοιώθω μόνιμα ότι εν ούλλα σε φουλ καπάσιτι, αλλά άμα χρειαστεί ξέρω τι θα φκάλω τζαι θα πετάξω τζαι θα σβήσω τζαι θα ξεχάσω.

marilou είπε...

Προκαλεί με ο Τουίστεντ με τις βλακείες του!Εν βλάκας!
Πάντως ναι κάποια στιγμή πρέπει να πετάσεις τα παλία που απλά πίανουν τόπο για να κάμεις χώρο για τα καινούρια. Εν πάντα δύσκολο γιατί νίωθεις ένα κονεκτιον με τα παλία, ειδικά άμα τα έχεις για πολύ καιρό αλλά εν και κρίμα να μεν ζεις νέες περιπέτειες. Ύστερα ενα ήταν πολά μπόρινγκ η ζωη.

Nonis είπε...

χαιρετώ!

καλό φιλτράρισμα, καλό ξεκαθάρισμα...

πάντως ό,τι κι αν αποφασίσεις, ό,τι κι αν διαγράψεις, προχώρα μπροστά, μην κοιτάξεις πίσω....

(η δική μου συμβουλή...)

Ανώνυμος είπε...

πώς το κάμνεις?

έχω σοβαρά issues, εν μπορώ να διαγράψω το παρελθόν

σοβαρά όμως

neerie

Ænima είπε...

Απασχολεί με πολλά το θέμα.. αν βρείς λύση μοιράστου την

Rania είπε...

έρχεται μια φάση που το ξεκαθάρισμα θα είναι αναπόφευκτο και θα το κάνεις θέλεις δεν θέλεις.

κράτα μόνο αυτά που σε κάνουν καλύτερη και μην λυπηθείς καθόλου για τα υπόλοιπα.

Raindrops είπε...

@TT: ακόμη να αυτοδιαγραφείς? Υ.Γ.: Αστειάκι

@Moonlight: όταν έρθουν όλα σε full capacity freakάρω.

@Marilou: εν εκείνο το connection το πρόβλημα συνήθως.

@Nonis: Καλωσόρισες! "προχώρα μπροστά, μην κοιτάξεις πίσω...." έστι είναι. (από που βγαίνει το nickname σου?)

@Neerie &AEnima: κατέληξα στο ότι αυτό το κάμνεις ψυχρά και αδίστακτα και δεν το σκέφτεσαι ποτέ ξανά, όπως επίσης δεν μετανιώνεις που το έκαμες και πολύ απλά σε κάποια φάση ξεχνάς ότι είχες εκείνη τη μπλούζα και "μπλούζα" που σου άρεσε πολύ αλλά είχε 15 χρόνια να βάλεις επειδή δεν σου έκαμνε και "έκαμνε" πλέον.

Και πολύ σωστά λέει η φίλη Ράνια δεν λυπάσαι και θα το κάνεις αναπόφευκτα όταν καταλάβεις ότι... μπορεί να καεί το pc σου ή το μυαλό σου επειδή γέμισε με άχρηστα και παλιά που βαριόσουν ή λυπόσουν να διαγράψεις.

lena_zip είπε...

Σου αφήνω κάλεσμα, να ξεφορτώσεις μερικές πληροφορίες σε εμάς, να αδειάσουν μερικά εκατοστά χώρου.

Σε φιλώ.