Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

?



Την ώρα που πασκίζεις να προβάλεις πόσο ωραία περνάς,
 παγιδεύοντας σε ψηφία τις στιγμές σου,
 προλαβαίνεις άραγε να ζεις;

11 σχόλια:

evroskarseras είπε...

εν για τες φωτογραφίες που μιλάς ?

Raindrops είπε...

@ Εύρος: καλώς τον! Ναι, συγκεκριμένα του κόσμου στο fb .

Moonlight είπε...

Εγώ σχεδόν εσταμάτησα να κυκλοφορώ με φωτογραφική, παρόλο που οι φωτογραφίες αρέσκουν μου.
Παίρνω την μαζί μου κυρίως όταν πάω κάπου με σκοπό να φκάλω φωτογραφίες.
Βρίσκω το πολλά εκνευριστικό να είμαι κάπου τζαι η παρέα να ζει μέσα που την οθόνη της φωτογραφικής.

Σhειρότερα εν τα check in σε κάθε τόπο που παν, κλπ...

Raindrops είπε...

@moonlight & μένα μου αρέσουν οι φωτογραφίες. Αυτή την μανιώδη προβολή της ζωής των ανθρώπων στο internet δεν μπορώ να την καταλάβω.

Ænima είπε...

Πόσο δίκαο έχεις, εφτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε ότι επίδειξη μιας κοινωνικής μας δραστηριότητας εν σημαντικότερη από την ευχαρίστηση που μας προσφέρει η ιδια η δραστηριότητα στο τέλος της ημέρας. Κάποτε σκεφτόμενη αισιόδοξα θέλω να πιστεύω ότι εν απλά σημείο των καιρών που γίνετε τωρά με την έξαρση των κοινωνικών δικτύων. Ελπίζω..

evroskarseras είπε...

Επαρέτησα να μιλώ γενικά. Άτε κάμνω μιαν εξαίρεση διότι τελευταία ενευρίασα με κάποια άτομα, πράμα που επίσης δεν κάμνω. Ούλλο εκπλήξεις είμαι τελευταία.

Αν ήσουν κουτσομπόλης εννα συνεχίσεις να είσαι. Αν ήσουν επιδειξίας τζαι ποζεράς πάλε εννα είσαι. Η κοινωνική διχτύωση εν αλλάσσει κάτι σε τούτο. Ούτε σημέιο των καιρών έιναι. Απλά εν πιο έυκολο να κουτσομπολέψεις, πιο εύκολο να αυτοπροβληθείς, πιο έυκολο να ποζάρεις, για αυτό και είναι φαίνεται καλύττερα.

Το ίδιο είναι και στα μπλόγκ και άλλες εκφάνσεις του είδους. Εφκήκα προχτές που λαλέις τζαι έκαμα Α,Β,Γ,Δ με τον Ε,Ζ,Η,Θ τζαι ύστερα ήμουν Ι,Κ,Λ,Μ. Αν έχεις την ανάγκη να το πέις είχες την και πρίν. Το ότι το λαλέις στο μπλόγκ ή πίσω που ένα ψευδώνυμο εν αλλάσσει κάτι.

Summertime Blues είπε...

πολύ σωστό!
παν μέτρον άριστον.
καλό βραδάκι.

Rania είπε...

blogging is the same thing..instead of talking about our thoughts to others we post them on the internet..

ζούμε την εποχή μας..απλά πρέπει να βρίσκουμε το balance..

Raindrops είπε...

@AEnima: Δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξη αν και θα το ήθελα. Αντίσταση της μάζας στην κάθε είδους "μαζικοποίησή της" καμία στις μέρες μας. Από το Wikipedia: "Facebook is a social networking service and website launched in February 2004.. As of February 2012, Facebook has more than 845 million active users." Ο πληθυσμός ολόκληρης της Ευρώπης (~738 εκατομ.) είναι λιγότερος από τον πληθυσμό του fb

@ Εύρο: Συμφωνώ. Συμφωνώ και στο ότι πίσω από ένα ψευδώνυμο κρύβεται η αλήθεια στον καθένα μας, η επώνυμη προβολή όμως κρύβει άλλα χειρότερα.. τσπ μέγάλο θέμα. (Μακάρι να ήταν λύση η σιωπή, αλλά δεν είναι)

@SB: Καλό υπόλοιπο ΣΚ! :)

@Rania: ναι ζούμε την εποχή μας, αλλά πρέπει να βλέπουμε και μπροστά από αυτήν καμιά φορά.. Δεν μπορώ να θεωρήσω το ίδιο όμως την έκφραση σκέψεων στα blogs, με την λεπτομερέστατη προβολή του κάθε γάμου/βάφτισης/εξόδου/εκδρομής/διακοπών κλπ κλπ στο fb..

Clem Lumen είπε...

Ειλικρινά γράφεις αυτό που σκεφτόμουν αυτές τις μέρες.


:)

Raindrops είπε...

@Free Spirit τουλάχιστον δεν σκέφτομαι μόνη :)